Пальмова олія використовується у приготуванні багатьох продуктів на сучасному ринку. Проте наскільки безпечним є цей продукт? Детальніше про це дізнавалась «Країна здоров’я». У багатьох країнах світу відмовились від споживання цього продукту або принаймні обмежили його використання у промисловості. Насичені жирні кислоти, які містяться у пальмовій олії погано переробляються організмом та відкладаються на стінках судин утворюючи тромби. Таке перетравлення може стати причиною серцевих захворювань, цукрового діабету, ожиріння та виникнення хвороби Альцгеймера. Окрім того пальмова олія є потужним канцерогеном. Пальмова олія може викликати залежність, оскільки вона посилює смак продукту, щоб ви хотіли з’їсти його більше. Стежте за складом продуктів, які купуєте. Намагайтесь вживати здорову їжу.
|