Вперше чіпси були приготовані у 19-му столітті. Ніхто не знав, що цей продукт так приживеться у кулінарії. Проте такі чіпси є надзвичайно калорійними та шкідливими.
«Країна здоров’я» дізнавалась, як приготувати корисні чіпси.
Бурякові чіпси
Буряк слід нарізати тонкими пластинами та пекти на змащеному олією противні протягом 20 хвилин. Перед вживанням їх можна посолити.
Капустяні чіпси
Слід тонко порізати капусті та обсмажити їх в олії. Перед подачею можна посолити.
Морквяні чіпси
Слід тонко нарізати моркву розкласти на противень та пекти 45 хвилин. Перед подачею можна посипати ваніллю, мускатний горіхом, кардамоном та корицею.
Кабачкові чіпси
Слід нарізати тонкими кружальцями та пекти при малій температурі до того часу, поки вони не почнуть хрустіти.
Яблучні чіпси
Слід очистити яблука від серцевини а нарізати їх тонкими кружечками. Пекти протягом 20 хвилин. Полити чіпси медом та посипати пудрою.
|