Воскресенье, 05.05.2024, 17:14
Веб довідка
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті [21]
Різне [18]
Новини [47]
IT Програми [47]
Історія [53]
Особистості [23]
Відео [11]
Географія [13]
Визначення [30]
Поради [41]
Блоги [3]
Література [1]
Казки [4]
Реферати [9]
Статистика
...
Головна » Статті » Новини

Німеччина готова постачати Україні газ за значно нижчою ціною ніж Росія

Нещодавно стало відомо, що німецька компанія RWE на чолі якої стоїть Майк Мерфі, запропонувала співпрацю Україні, про це повідомляє прес-служба компанії. Німецька компанія RWE згодна співпрацювати з українською компанією «Нафтогаз» і постачати їм газ за ринковою ціною, яка набагато менша, ніж зараз збирається поставляти Росія, заявляє Майк Мерфі.

Також представники компаній стверджують, що між «Нафтогазом України» та німецькою компанією RWE раніше було укладено угоду. В угоді йшлося про поставку десяти мільярдів кубометрів палива на рік.

3 квітня стало відомо, що була проведена зустріч між головою «Газпрому» Олексієм Міллером і главою уряду Російської Федерації Дмитром Медведєвим. В ході цієї зустрічі глава уряду Росії заявив, що Російська Федерація в зв'язку з останніми подіями в Україні, а саме з односторонньою денонсацією угоди з українською владою щодо Чорноморського флоту, зокрема харківських угод, вирішили скасувати пільгове мито на газ для України. Вся ця ситуація призводить до того, що газ Росії стає ще дорожчим для України. Так ціни на газ підвищуються від ста доларів до 485 доларів за тисячу кубометрів, кажуть експерти.

RWE AG - це німецький енергетичний гігант, і він готовий співпрацювати з «Нафтогазом». Також німецька компанія заявила, що після підписання угоди можуть початися поставки в Україну газу за ринковими цінами. Справа уповільнює лише невизначеність представників НАК «Нафтогазу», повідомляє Майкл Мерфі. Останнім часом українська влада активно хоче домовитися з європейськими партнерами про реверсні поставки газу. Дана заява була зроблена недавно і пов'язано з тим, що Російська Федерація скасувала всі знижки на газ.

Категорія: Новини | Додав: admin (06.04.2014)
Переглядів: 343 | Рейтинг: 0.0/0
Веб довідка
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Copyright MyCorp © 2024