Воскресенье, 05.05.2024, 18:29
Веб довідка
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті [21]
Різне [18]
Новини [47]
IT Програми [47]
Історія [53]
Особистості [23]
Відео [11]
Географія [13]
Визначення [30]
Поради [41]
Блоги [3]
Література [1]
Казки [4]
Реферати [9]
Статистика
...
Головна » Статті » Новини

На Донеччині люди з вигуками "Ганьба!" зустрічали українських військових на танках і БТРах.

Військові пояснили, що проводять позапланові навчання.

Учора в райцентр Білопілля на Донеччині українські військові залізницею привезли вантажні автомобілі, БТРи, танки, гармати.

Також там було кілька сотень особового складу в повному бойовому озброєнні. З'ясувалося, що вони - військові мобільних десантних військ із Дніпропетровська, пише 06239.com.ua. Коментувати присутність військових і техніки на території Добропілля працівник місцевого військкомату відмовився.

Самі солдати були доброзичливі до всіх роззяв, які прийшли подивитися на військову техніку, зазначає видання. Багато добропольчан намагалися з'ясувати, куди далі попрямує техніка. Військові відповідали, що немає приводу для переживань і паніки, мотивуючи все, що відбувається, позаплановими навчаннями. Час від часу з боку цивільного населення звучали провокаційні гасла і заклики: "Їдьте додому!", "Ганьба!".

На переміщення техніки прийшли подивитися кілька сотень місцевих жителів. Одна з жінок, намагаючись зупинити рух військової колони, навіть кидалася під колеса вантажівки. Але її відтягнув місцевий чоловік.

У розмові з солдатами очевидці з'ясували, що вони направляються в Луганську область, передаєirtafax.com.ua. Однак місцеві жителі в цьому сумніваються. Від Добропілля до Луганська - 100 км. А ось до Донецька - рукою подати.

У Міністерстві оборони пересування техніки підтвердили, але запевнили, що хвилюватися не варто. Мовляв, це навчання, які зараз відбуваються по всій країні.

За кілька днів до того, 6 квітня, десять БТРів бачили і в сусідньому Красноармійську. Місцеві переказують, що вони поїхали в сторону Мелітополя.

Нагадаємо, тим часом українську військову техніку готуються вивезти з окупованого Криму. Її звозять на залізничну станцію в Сімферополі.

Категорія: Новини | Додав: admin (10.04.2014)
Переглядів: 325 | Рейтинг: 0.0/0
Веб довідка
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Copyright MyCorp © 2024