Суббота, 18.05.2024, 19:03
Веб довідка
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті [21]
Різне [18]
Новини [47]
IT Програми [47]
Історія [53]
Особистості [23]
Відео [11]
Географія [13]
Визначення [30]
Поради [41]
Блоги [3]
Література [1]
Казки [4]
Реферати [9]
Статистика
...
Головна » Статті » Новини

Меджліс буде боротися , кримські татари готові взяти в руки зброю - ніяких переговорів з сепаратистами
Меджліс буде боротися , кримські татари готові взяти в руки зброю - ніяких переговорів з сепаратистами

Меджліс формує на півострові загони кримськотатарської самооборони

Лідер кримськотатарського народу , народний депутат України Мустафа Джемілєв * запевняє , що Меджліс ніколи не піде на переговори з нової кримською владою . Більш того , за словами Джемілєва , кримські татари вже почали організовуватися з добровільні загони самооборони , яким, можливо , видадуть зброю. Про це він повідомила в інтерв'ю ЛІГАБізнесІнформ .

" Меджліс буде боротися. Навіть якщо доведеться вступити в силове протистояння із загарбниками. Зараз формуються загони кримських татар , які готові будуть до активної боротьби . Ці загони будуть озброєні , якщо отримають статус державного формування . Можливий варіант підпорядкування таких загонів якомусь силовому відомству . тоді вони отримають зброю. Переговори із цього приводу ведуться " , - сказав Джемілєв.

"У нас немає проблем у комунікації. Завжди є можливість зв'язатися і скоординуватися з усіма , аж до в.о. президента України Олександра Турчинова. Також з нами постійно на зв'язку прем'єр Арсеній Яценюк і глава СБУ Валентин Наливайченко " , - уточнив він з ким зараз ведуться переговори про ситуацію в Криму.

"Ніяких переговорів з сепаратистами і загарбниками Меджліс не веде і вести не може. А ця промосковська р. .. да , цей засланий козачок , що працює на ФСБ , не має права говорити ні про кримських татар , ні, тим більше , від їх імені " , - прокоментував Джемілєв заяву депутата Верховної Ради АРК Рустам Теміргалієв про те , що Меджліс призупинив активні дії в Криму і веде переговори з " нової" кримською владою .

Нагадаємо , кримські татари в сьогоднішньому конфлікті на півострові організовановиступают на стороні нової центральної влади України і проти проросійських сил АРК. 26 лютого 10000 кримських татар зайняли всі підходи до Верховної Ради Криму , вимагаючи зберегти республіку в складі України
Категорія: Новини | Додав: admin (28.02.2014)
Переглядів: 302 | Рейтинг: 0.0/0
Веб довідка
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Copyright MyCorp © 2024